רשימת חומרים:
- 4 כוסות עלי תרד
- 1 קולרבי ללא הקליפה
- כוס וחצי גרגירי חומוס
- כוס וחצי שעועית אדומה
- כוס וחצי שעועית לבנה
- כוס וחצי אפונה
- 2 בצלים סגולים בינוניים
- 3 כפות שמן זית
- 1 לימון סחוט למיץ
- כף זרעי צ'יה
אופן הכנה
- לחתוך את הקולרבי והבצלים, לפי העדפה אפשר או להוסיף ישר לסלט או לטגן קודם את הפרוסות החתוכות.
- אפשר להוסיף ישר את הקטניות מוכנות ומבושלות מקופסאות שימורים או לבשל קטניות מוקפאות בסיר עם מים להפשרה וריכוך של מוקפאים.
- לערבב את כל הרכיבים יחד עם 3 כפות שמן זית, לימון שלם סחוט וכף זרעי צ'יה. בתיאבון!